Flash 8

Cena 275.00 RSD
Naša povoljnija cena
250.00 RSD

10% DODATNOG
popusta za 2 ili više
naručenih knjiga.
Flash 8

Autor: Saša Prudkov
Broj strana: 134
ISBN broj: 86-7310-390-8
Pregleda(30 dana/ukupno): 32 / 3177

Isporuka za 24 časa.
Plaćanje poštaru.

Naučite osnove Flasha 8, najboljeg programa za kreiranje animacija i multimedijalnih sadržaja. Kroz 7 poglavlja naučićete sve što početnik treba da zna o kreiranju i modifikovanju animacija.

Ova knjiga nije namenjena profesionalcima. Ona je pre svega namenjena početnicima. Zahvaljujući uvodnom poglavlju, koje daje kratak opis osnovnih principa rada i glavnih elemenata Flashovog radnog okruženja, čak i potpuni početnici će biti sposobni da prate izlaganje u ovoj knjizi.

Nakon ove knjige, čak iako ništa niste znali o Flashu pre nego što ste je pročitali, bićete sposobni da se sami upustite u dalje usavršavanje u kreiranju vektorskih i web animacija.

U prvom poglavlju upoznaćete se sa interfejsom i radnim okruženjem Flasha 8.

U drugom poglavlju naučićete da crtate, modifikujete, transformišite i tako dalje vektorske objekte, koji predstavljaju osnovne elemente svake animacije.

U trećem poglavlju naučićete kako se brzo i lako kreiraju animacije.

U četvrtom poglavlju upoznaćete se sa slojevima i njihovim funkcijama.

U petom poglavlju naučićete kako se kreira i manipuliše sa tekstom.

U šestom poglavlju saznaćete kako se importuju svi oni formati fajlova koje Flash ne može da kreira, ali koje može da upotrebi u svojim animacijama.

U sedmom poglavlju saznaćete kako se Flashov izvorni format konvertuje u finalne animacije koje može da prikaže bilo koji web pretraživač sa podrškom za Web Player.

Svi koraci propraćeni su ilustracijama i detaljnim objašnjenjem kako se rade stvari i zašto se rade na taj način a ne na neki drugi.

Pozivamo vas da zaronite sa nama u svet Flasha 8 i upoznate sve njegove čari.

Kratak sadržaj

1. Interfejs i osnovne operacije
2. Vektorsko crtanje
3. Animacija
4. Slojevi
5. Tekst
6. Importovanje
7. Publikovanje

Komentari:

Nermina Jusić
Na osnovu vašeg objašnjenja knjiga je jako dobra nadam se,jer ja trenutno radim diploski na temu:animacija kao element multimedijalnih aplikacija,pa bih voljela čuti šta mi vi preporučujete za literaturu.Lijep pozdrav

Ostavite komentar

OSTAVITE KOMENTAR, SVAKOGA DANA ĆEMO NEKOGA NAGRADITI.

Molimo, sačekajte da kreiramo formular...


[Queries: 24] [0.1610 sec.]