Želim te - Federiko Moća

Cena 780.00 RSD

10% DODATNOG
popusta za 2 ili više
naručenih knjiga.
Želim te - Federiko Moća

Autor: Federiko Moća
Broj strana: 411
ISBN broj: 978-86-7752-046-5
Pregleda(30 dana/ukupno): 52 / 13083

Isporuka za 24 časa.
Plaćanje poštaru.
„Smeši se i prepušta. Poljubac. Mekan, spor, nije silovit. Poljubac s ukusom vina, blag, poljubac dva jezika u borbi, klizeći poljubac, poljubac na talasima, poljubac sa ujedom, poljubac hteo bih i dalje, ali ne smem . Poljubac ne može se dalje . Poljubac ima ljudi …

Izašlo je iz štampe novo izdanje.

„Da li ću ikada uspeti da se vratim tamo, gde samo zaljubljeni žive, tri metra iznad neba ?“ Ostavili smo ga sa ovim pitanjem. A sada, posle dve godine u Njujorku, Step se vraća u Rim. Mnogo toga se promenilo. Uvek je tako kad se, nakon izvesnog vremena, vratiš na neko mesto. Zahvaljujući ocu, Step počinje da radi u svetu televizije. Živi u stanu svog brata, ponovo se približava majci i, naravno, sreće sa starim prijateljima Budokanijevima . Lukone, Skelo, Bardato, Balestri i svi ostali. Imaju ožiljke koje bol ostavlja iznutra, pre nego spolja, na koži. Buntovnici, ali svesno buntovnici, i još važnije, nisu se promenili. Ali, koliko se ona promenila, njegova Babi? Da li vredi pokušati da oživiš jednu ljubavnu priču koja je bila tako lepa i važna, ili je bolje zauvek je zaključiti? Ionako je nemoguće povratiti staru magiju.

„Vraćaju se Babi i Step, zajedno sa Paolom, Palinom, Danijelom, Rafaelom, Klaudijem… imena koja dobro poznajemo. I koja se sada vraćaju da se izmešaju sa drugim, novim, svežim. Zato što igra života nikad ne prestaje. Ne može da prestane. A ljubav ima svoja pravila, prelepa i uvek drugačija od onog kako ste zamišljali.“ Federiko MoćaKomentari:

MiHAIL
Želim knjigu svakog ponedeljka, da bi mi nedelja bila dobra.

Ostavite komentar

OSTAVITE KOMENTAR, SVAKOGA DANA ĆEMO NEKOGA NAGRADITI.

Molimo, sačekajte da kreiramo formular...


[Queries: 24] [0.1692 sec.]