Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa
21 ZAŠTO I SAMO JEDNO KAKO

Menadžment Menadžment

21 ZAŠTO I SAMO JEDNO KAKO

Autor: D. R. Gilbert
Broj strana: 176
ISBN broj: 978-86-521-2183-0
Izdavač: Laguna Laguna
Godina izdanja: 2016.

Pregleda (30 dana / ukupno): 4 / 797

                 
Twitter   Facebook   Linkedin   Pinterest   Email
                 
Rasprodata

 

D. R. Gilbert, jedan od naših najuticajnijih trenera poslovnih veština, specijalizovan za pitanja direktne prodaje, pregovaranja, motivacije zaposlenih i liderstva, posle dvadeset godina poslovnog i predavačkog iskustva i deset uspešnih knjiga, predstaviće čitaocima svih profila svoja inspirativna razmišljanja o najznačajnijim pitanjima koja okupiraju savremenog čoveka. 

Polazeći od činjenice da su životna zašto bezbrojna, kao i da su nastojanja da se dosegnu „odgovori koji rešavaju sve“ uzaludna, autor ove motivacione knjige otkriva drevne i zaboravljene puteve ka odgovorima na ključna životna pitanja. Uz reprezentativne primere iz svakodnevice i literature, uvek nalazeći uporište u tradicionalnim vrednostima poštenja, dobrote i plemenitosti, pokazaće nam kako je izlazak na pravi put težak, ali i mnogo jednostavniji nego što se to na prvi pogled čini.

Nastala iz autorovog iskustva zasnovanog na komunikaciji sa hiljadama učesnika kurseva i predavanja, obogaćena primerima iz života i nadgrađena ilustrativnim i produhovljenim sentencama, ova knjiga će biti dragocen saveznik svakom čitaocu na putu kroz iskušenja savremenog života.

 

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

Preporučujemo

Controlling sistem

Controlling sistem

Sto poslovnih pisama

Sto poslovnih pisama

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272