Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa
Angular 6 kroz primere - III izdanje

Web design Web design

Angular 6 kroz primere - III izdanje

Autor: Chandermani Arora, Kevin Hennessy
Broj strana: 504
ISBN broj: 9781788835176
Izdavač: PACKT PUBLISHING PACKT PUBLISHING
Godina izdanja: 2018.

                 
Twitter   Facebook   Linkedin   Pinterest   Email
                 
Predlog za prevod

 

Za koga je ova knjiga

Angular vam pomaže da izgradite brže, efikasnije i fleksibilnije međuplatformske aplikacije. Angular je trenutno u verziji 6 sa značajnim promenama u odnosu na prethodne verzije. Ovo je jedinstvena knjiga o veb programiranju koja će vam pomoći da razumete Angular i istražite moćna rešenja za razvoj jednostranih aplikacija.

Šta obuhvata ova knjiga

Poglavlje 1, Početak rada, predstavlja vam Angular radni okvir. Kreiraćemo veoma jednostavnu aplikaciju u Angularu koja ističe neke osnovne funkcije radnog okvira.

Poglavlje 2, Izgradnja prve aplikacije - 7 Minute Workout, naučiće vas kako da izgradite prvu pravu Angular aplikaciju. U procesu ćete naučiti više o jednom od primarnih gradivnih blokova Angulara, a to je komponenta. Takođe ćemo predstaviti Angularove strukture šablona, mogućnosti vezivanja podataka i servise.

Poglavlje 3, Još više o Angularu – SPA i usmeravanje, obuhvata strukture usmeravanja u radnom okviru u kojem gradite više stranica za aplikaciju 7 Minute Workout. U ovom poglavlju istražićete i veliki broj obrazaca oko međusobne komunikacije između kompoenenti.

Poglavlje 4, Personal Trainer, predstavlja novu vežbu u kojoj ćete aplikaciju 7 Minute workout pretvoriti u generičku Personal Trainer aplikaciju. Ova aplikacija ima mogućnost kreiranja novog plana treninga osim originalnog 7-minutnog treninga. U ovom poglavlju opisane su mogućnosti Angular obrazaca i kako možete da ih upotrebite za izgradnju sopstvenog plana treninga.

Poglavlje 5, Podrška za trajnost podataka servera, govori o čuvanju i prikupljanju podataka o treningu sa servera. Aplikaciji Personal Trainer dodaćemo i mogućnosti čuvanja podataka dok budemo istraživali Angularovu http client biblioteku i kako da ona koristi RxJS Observables.

Poglavlje 6, Detaljnije o Angular direktivama, govori detaljnije o internim radnjama Angular direktiva i komponenti. Izgradićemo više direktiva za podršku aplikacije Personal Trainer.

Poglavlje 7, Testiranje aplikacije Personal Trainer, predstavlja svet testiranja u Angularu. Izgradićete paket testova za kod i end-to-end testova koji potvrđuju ispravno funkcionisanje aplikacije Personal Trainer.

Poglavlje 8, Neki praktični scenariji, obezbeđuje praktične savete i smernice za situacije sa kojima se možete susresti dok razvijate aplikacije u ovom radnom okviru. Opisaćemo situacije kao što su provera identiteta i autorizacija, performansa i najvažniji slučaj, prenos aplikacija iz AngularJS-a u najnoviju verziju Angulara.

 

 

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

Preporučujemo

Mastering Rust - Second Edition

Mastering Rust - Second Edition

HTML5 Game Development by Example: Beginners Guide - Second Edition

HTML5 Game Development by Example: Beginners Guide - Second Edition

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272