Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa
Angular 6 kroz primere - III izdanje

Web design Web design

Angular 6 kroz primere - III izdanje

Autor: Chandermani Arora, Kevin Hennessy
Broj strana: 504
ISBN broj: 9781788835176
Izdavač: PACKT PUBLISHING PACKT PUBLISHING
Godina izdanja: 2018.

Pregleda (30 dana / ukupno): 23 / 835

                 
Twitter   Facebook   Linkedin   Pinterest   Email
                 
Predlog za prevod

 

Za koga je ova knjiga

Angular vam pomaže da izgradite brže, efikasnije i fleksibilnije međuplatformske aplikacije. Angular je trenutno u verziji 6 sa značajnim promenama u odnosu na prethodne verzije. Ovo je jedinstvena knjiga o veb programiranju koja će vam pomoći da razumete Angular i istražite moćna rešenja za razvoj jednostranih aplikacija.

Šta obuhvata ova knjiga

Poglavlje 1, Početak rada, predstavlja vam Angular radni okvir. Kreiraćemo veoma jednostavnu aplikaciju u Angularu koja ističe neke osnovne funkcije radnog okvira.

Poglavlje 2, Izgradnja prve aplikacije - 7 Minute Workout, naučiće vas kako da izgradite prvu pravu Angular aplikaciju. U procesu ćete naučiti više o jednom od primarnih gradivnih blokova Angulara, a to je komponenta. Takođe ćemo predstaviti Angularove strukture šablona, mogućnosti vezivanja podataka i servise.

Poglavlje 3, Još više o Angularu – SPA i usmeravanje, obuhvata strukture usmeravanja u radnom okviru u kojem gradite više stranica za aplikaciju 7 Minute Workout. U ovom poglavlju istražićete i veliki broj obrazaca oko međusobne komunikacije između kompoenenti.

Poglavlje 4, Personal Trainer, predstavlja novu vežbu u kojoj ćete aplikaciju 7 Minute workout pretvoriti u generičku Personal Trainer aplikaciju. Ova aplikacija ima mogućnost kreiranja novog plana treninga osim originalnog 7-minutnog treninga. U ovom poglavlju opisane su mogućnosti Angular obrazaca i kako možete da ih upotrebite za izgradnju sopstvenog plana treninga.

Poglavlje 5, Podrška za trajnost podataka servera, govori o čuvanju i prikupljanju podataka o treningu sa servera. Aplikaciji Personal Trainer dodaćemo i mogućnosti čuvanja podataka dok budemo istraživali Angularovu http client biblioteku i kako da ona koristi RxJS Observables.

Poglavlje 6, Detaljnije o Angular direktivama, govori detaljnije o internim radnjama Angular direktiva i komponenti. Izgradićemo više direktiva za podršku aplikacije Personal Trainer.

Poglavlje 7, Testiranje aplikacije Personal Trainer, predstavlja svet testiranja u Angularu. Izgradićete paket testova za kod i end-to-end testova koji potvrđuju ispravno funkcionisanje aplikacije Personal Trainer.

Poglavlje 8, Neki praktični scenariji, obezbeđuje praktične savete i smernice za situacije sa kojima se možete susresti dok razvijate aplikacije u ovom radnom okviru. Opisaćemo situacije kao što su provera identiteta i autorizacija, performansa i najvažniji slučaj, prenos aplikacija iz AngularJS-a u najnoviju verziju Angulara.

 

 

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

Preporučujemo

Dont Make Me Think, Revisited

Dont Make Me Think, Revisited

Learning Bootstrap

Learning Bootstrap

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272