Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa
Autodesk Arhitectural

AutoCad, ArchiCAD, SolidWorks, Catia, Pro/Engineer AutoCad, ArchiCAD, SolidWorks, Catia, Pro/Engineer

Autodesk Arhitectural

Autor: Paul F. Aubin
Broj strana: 590
ISBN broj: 86-7310-187-5
Izdavač: Kompjuter biblioteka Kompjuter biblioteka
Godina izdanja: 2004.
Kataloški broj: 183.

                 
Twitter   Facebook   Linkedin   Pinterest   Email
                 
Rasprodata

 

Pronađite odgovore na sva pitanja vezana za kreiranje kompletne profesionalne konstrukcione dokumentacije pomoću najnovije verzije Autodeskovog programa Architectural Desktop (ADT). "Majstor za Autodesk Architectural Desktop" je knjiga koja se fokusira na obrazloženje i praktičnu upotrebu ADT procesa. Na početku knjige upoznaćete osnovne operacije programa. Naredna poglavlja zalaze dublje u program i u njima se objašnjava kako se kreiraju stambena i poslovna zgrada, preseci i elevacije, kako se generišu rasporedi, kako se upotrebljavaju detalji, kako se štampa konstrukciona dokumentacija i još mnogo toga. Pretpostavlja se da imate iskustvo u radu sa AutoCAD-om. Sa druge strane, nije obavezno da imate prethodno iskustvo u radu sa Architectural Desktopom. Zbog toga je knjiga idealna za arhitekte, dizajnere enterijera i studente.

Iz prve ruke upoznajte mogućnosti Architectural Desktopa kao profesionalnog alata za projektovanje.

Osobine:

  • Tutorijali vezani za projekte sadrže objašnjenja o koracima koji treba da se obave i o tome koji je najbolji redosled za njihovo obavljanje. Kriva učenja se na taj način smanjuje na minimum. Nema potrebe za učenjem koje se zasniva na metodu "probaj i pogreši".
  • Saveti za korisnike i CAD menadžere omogućavaju čitaocima da iskoriste iskustvo autora koji shvata zahteve savremenog projektovanja, posebno u oblasti arhitekture.
  • U prvom poglavlju postoji odeljak "Novosti u verziji 3" u kome su istaknute nove mogućnosti programa. Ovo je namenjeno korisnicima koji su već radili sa prethodnim verzijama ovog programa.
  • CD-ROM uz ovu knjigu sadrži datoteke koje se koriste u toku čitanja knjige. Tu se nalaze vežbanja opisana u knjizi.
  • Obuhvata i verziju Autodesk Architectural Desktop 3.3.

O autoru

Paul F. Aubin ima zvanje profesionalnog Autodesk Training Managera (ATC). Istovremeno je i vodeći inženjer u firmi ADT Applications Engineer for Consulting for Architects, Ins (CFA). Tokom svog petogodišnjeg rada u CFA, Paul je uspešno radio kurseve sa preko 1100 profesionalnih korisnika koji su želeli da upoznaju Architectural Desktop, AutoCAD i 3D Studio Viz. On je i predsedavajući u forumu koji se odnosi na pitanja u vezi sa CAD sistemima i koji je osnovao časopis CADence. Paul je bio jedan od izlagača na Autodesk University 2000 i dobitnik je nagrade Autodesk Central Region 2001 Architectural Award of Excellence.

 

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

Preporučujemo

Learning ArchiCAD 17

Learning ArchiCAD 17

Autodesk 3DS MAX 2014 osnove

Autodesk 3DS MAX 2014 osnove

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272