Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa
Brend menadžment

Access Access

Brend menadžment

Autor: Saša Virijević Jovanović
Broj strana: 219
ISBN broj: 978-86-531-0180-0
Izdavač: Čigoja štampa Čigoja štampa
Godina izdanja: 2016.

Pregleda (30 dana / ukupno): 18 / 1567

                 
Twitter   Facebook   Linkedin   Pinterest   Email
                 
         
   
Naruči ili rezerviši sa 40 % popusta
 
         
         
1199 rsd

10% dodatnog popusta za 2 ili više knjiga, osim knjiga koje su u pretplati i kompleta knjiga.

• Isporuka za 24 časa
• Plaćanje poštaru

 

... Za čitaoce koji se bave brend menadžmentom, metode, tehnike i procedure, koje su na neki način predstavnici određene oblasti, izložene su u celosti, a za druge je dat osnovni prikaz, a čitalac se precizno upućuje gde može da ih nađe obrađene do nivoa primenljivosti. Pored toga, kroz celu izlaganu materiju jasno se vidi ruka nastavnika, te po stilu i načinu izlaganja, strukturi i načinu obraćanja čitaocu delo ima sve elemente savremenog udžbenika.

dr Vasilije Mišković

 

... Stvoriti uspešan brend, koji može da se sa vodećim svetskim brendovima ravnopravno uključi u borbu za potrošače, na domaćem tržištu ali i na drugim tržištima, postaje ključ uspeha savremenog poslovanja. Malo je srpskih brendova prepoznatljivih na regionalnom, a kamoli na svetskom tržištu. Zato je, između ostalog, potrebno usavršiti znanje o brend menadžmentu. Ova knjiga će vam u tome sigurno pomoći.

dr Alisa Marić

 

... Autorka knjige je uspela da znalački sistematizuje i sinhronizuje u pojedine celine – poglavlja široku materiju koju obuhvata brend menadžment. Napisano delo je namenjeno u prvom redu da bude prikladno studentima za spremanje ispita iz Brend menadžmenta. Međutim, zahvaljujući načinu obrade i konciznosti prikaza obimne materije, autorka je uspela da napiše delo koje će korisno poslužiti široj čitalačkoj publici koja se u bilo kom vidu interesuje za pitanja iz oblasti brend menadžmenta. Pored korisnih i svežih naučnih obaveštenja na temelju brojne i raznovrsne literature i internet izvora, relevantne težine, autorka nam je prikazala i svoju naučnu ocenu pojedinih ekonomskih kategorija i pojmova na prikladan način. Pri obradi ove knjige autorka je obuhvatila najnovija kretanja u ovoj materiji, tako da se radi o vrlo aktuelnom delu.

dr Dobrosav Radovanović

 

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

Preporučujemo

Access 2007: uputstvo koje vam nedostaje

Access 2007: uputstvo koje vam nedostaje

Medicinski medijum - Hrana koja menja život

Medicinski medijum - Hrana koja menja život

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272