Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa
Fotografski priručnik

Digitalna fotografija Digitalna fotografija

Fotografski priručnik

Autor:
Broj strana: 256
ISBN broj: 978-86-7804-245-4
Izdavač: Mono & Manjana Mono & Manjana
Godina izdanja: 2010.

Pregleda (30 dana / ukupno): 7 / 5592

                 
Twitter   Facebook   Linkedin   Pinterest   Email
                 
Rasprodata

 

Fotografisati je lako. Nije lako napraviti snažnu i upečatljivu fotografiju koja komunicira s posmatračem. Za to je potrebna zanimljiva kompozicija i dobro osvetljenje. Nekim fotografima ovo jednostavno prirodno ide od ruke, dok drugi to tek treba da nauče. Ipak, nema razloga za brigu, potrebno je samo savladati nekoliko osnovnih fotografskih tehnika i amaterske fotografije mogu biti mala umetnička dela.

Fotografski priručnik nudi sve što treba znati o fotografskoj tehnici i umetnosti. Savršeno ilustrovana i jasno pisana, pregledna i upečatljiva poglavlja objašnjavaju najvažnije elemente fotografskih tehnika, od osnovnih pravila kompozicije do najnovijih digitalnih dostignuća. Praktičan, inspirativan i više nego informativan Fotografski priručnik pomaže da izaberete pravi fotoaparat i objektive, uči da manipulišete slikom i postignete najbolje efekte. Od osnovnih tehnika, određivanja ekspozicije, preko efektne kompozicije i važnosti osvetljenja pa sve do izbora atraktivnih motiva i eksperimenata priručnik uvodi čitaoca u svet beskrajnih mogućnosti fotografisanja. Sva uputstva imaju ilustracije koje prati tekst razumljive terminologije, sa savetima profesionalaca koji otkrivaju male tajne velikih majstora, tajne koje čine razliku između amaterske i profesionalne fotografije.

 

Komentari

• Marko Petrović
Fotografski priručnik,zaista odlična knjiga.Oduševljen sam kvalitetom samog sadržaja i izrade.Vredi je imati,i bez obzira na cenu vredna je toga.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

Preporučujemo

Photoshop CS6 i CC za digitalne fotografe - Scott Kelby

Photoshop CS6 i CC za digitalne fotografe - Scott Kelby

Photoshop CC knjiga za digitalne fotografe

Photoshop CC knjiga za digitalne fotografe

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272