Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa
Ja, tajkun

Memoari Memoari

Ja, tajkun

Autor: Miroslav Mišković
Broj strana: 238
ISBN broj: 978-86-521-2876-1
Izdavač: Laguna Laguna
Godina izdanja: 2018.

Pregleda (30 dana / ukupno): 5 / 463

                 
Twitter   Facebook   Linkedin   Pinterest   Email
                 
Rasprodata

 

Posle dvadeset osam godina ćutanja, progovorio je Miroslav Mišković, najveći biznismen Srbije s kraja XX i početka XXI veka.Zašto je ćutao? Zašto je sada progovorio?

 

Knjiga Ja, tajkun jedinstvena je ispovest čoveka koga je Milošević smatrao saradnikom, Đinđić prijateljem, Tadić protivnikom, a Vučić neprijateljem. Ona pruža celovit pogled srpskog preduzetnika na istorijat nesporazuma između države i njenih biznismena, na mentalitet srpskog političara i radnika, na ekonomsku prošlost, sadašnjost i budućnost Srbije i regiona.

 

 

Prvi put Miroslav Mišković govori o tome kako je zaradio prvi milion, a kako je „Maksi“ prodao za milijardu, kako razvija i zašto prodaje kompanije, kakva je logika poslovanja i priroda znanja kojim se kreira biznis.

 

Otkrivajući tajne najuspešnije kompanije od Vardara do Triglava, ova knjiga postaje pravi udžbenik praktične ekonomije. Opisujući najveće podvige i promašaje njenog lidera i pričajući o tome kako ga je oteo Zemunski klan a kako uhapsila aktuelna vlast, ispovest najpoznatijeg tajkuna izrasta u nesvakidašnju autobiografiju koja uspostavlja ekonomski triler kao nov žanr u našoj literaturi.

 

 

 

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

Preporučujemo

Zlatno doba dijaloga

Zlatno doba dijaloga

Šmekeri

Šmekeri

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272