Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa
J**i ga - vrhovni duhovni put

Popularna psihologija Popularna psihologija

J**i ga - vrhovni duhovni put

Autor: Džon K. Parkin
Broj strana: 210
ISBN broj: 978-86-7928-310-8
Izdavač: Mladinska knjiga Mladinska knjiga
Godina izdanja: 2014.

                 
Twitter   Facebook   Linkedin   Pinterest   Email
                 
Rasprodata

 

Dobar je osećaj kad izgovorite „j**i ga“. Čim prestanete da se iz petnih žila trudite da svima ugodite i konačno uradite ono što vam je volja, kad prestanete da slušate to što vam svi pričaju i krenete svojim putem, osećate se odlično.


U ovoj duhovitoj i produhovljenoj knjizi, Džon K. Parkin tvrdi da je „j**i ga“ zapadnjački izraz koji savršeno opisuje istočnjačke duhovne ideje o prepuštanju, odustajanju i nalaženju prave slobode kroz shvatanje da stvari nisu toliko važne (ako uopšte i nešto znače).


Ovo je duhovni put na kom ne morate da pevate mantre, meditirate, nosite sandala ili jedete mahunarke. Zbog same snage koju ova savremena psovka nosi u sebi savršeno će prodrmati nas, Zapadnjake, i izbrisati stres i napetost koji gospodare našim životima punim materijalnih stvari kojima pridajemo važnost.


Naučite, dakle, da kažete „j**i ga“ svim svojim problemima i brigama. Recite „j**i ga“ svemu onom što bi „trebalo“ da radite i konačno učinite ono što želite, bez obzira na to šta drugi o tome misle.


DŽON K. PARKIN, sin anglikanskog sveštenika, 20 godina je proučavao i primenjivao sisteme istočnjačke filozofije. Osnovao je holistički centar „Breg koji diše“ u Italiji, gde održava redovne nedeljne seminare. Redovno piše blog na svom popularnom sajtu www.thefuckitway.com.

 

Komentari

• Ivana Zajic
Radite onako kako mislite da je ispravno.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

Preporučujemo

Zadivljujuća moć osećanja

Zadivljujuća moć osećanja

Seks za neupućene

Seks za neupućene

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272