Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa
Krvavi snovi

Roman Roman

Krvavi snovi

Autor: Kej Huper
Broj strana: 239
ISBN broj: 978-86-505-1933-2
Izdavač: EVRO BOOK EVRO BOOK
Godina izdanja: 2011.

Pregleda (30 dana / ukupno): 21 / 2990

                 
Twitter   Facebook   Linkedin   Pinterest   Email
                 
Rasprodata

 

Dok veliki mediji na sva usta traže pravdu, a bolom ophrvani otac vapi za osvetom, Bišop i njegova Specijalna kriminalistička jedinica FBI-ja dospevaju u nemoguću situaciju: čak ni policajci s parapsihološkim sposobnostima ne mogu da zaustave zlo. Pomoć stiže od novoosnovane privatne organizacije neobičnih boraca protiv kriminala koja ne radi pod nadzorom vlade, nema ograničenja niti zvanični autoritet, a sastoji se od članova jednako talentovanih i čudnih koliko je to i Bišopov SKJ — ako ne i više. Što nije slučajno. Jer Bišop je učestvovao u njenom osnivanju dve godine ranije.

Deni Džastis zna sve o čudovištima. Ona je posećuju u noćnim morama — kao i u stvarnom životu. Ali nije očekivala da se nađe na tragu ubice toliko lukavog da je izmakao najboljim policajcima koji su krenuli da ga nađu. Taj ne okleva da ubije čak ni kćerku jednog senatora. Ili policajca.

Deni ne želi da učestvuje u lovu na njega. Ne želi da rizikuje život koji je za sebe stvorila, ni svoj s mukom stečeni mir. Međutim, neće imati izbora. Njegovo ubilačko divljanje suviše će se primaći njenom domu, a jedino Deni ima oružje dovoljno snažno da ga uništi. Osim toga, ona zna nešto što je i Bišopu nepoznanica: zna kako će se potraga završiti. U požaru. U krvi. Smrću. Jedino ne zna ko će preživeti.

 

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

Preporučujemo

Nevidljivi

Nevidljivi

Hronike 1

Hronike 1

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272