Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa
Meditacija za početnike

Popularna psihologija Popularna psihologija

Meditacija za početnike

Autor: Siniša Ubović
Broj strana: 113
ISBN broj: 978-86-7950-336-7
Izdavač: LEO COMMERCE LEO COMMERCE
Godina izdanja: 2015.

                 
Twitter   Facebook   Linkedin   Pinterest   Email
                 
Predlog za prevod

 

Pred vama je knjiga koja će vam upravo otkriti, rasvetliti i pojasniti ovu, svakako jednu od najmoćnijih tehnika za postizanje mira, stabilnosti i radosti.

Siniša Ubović nam svojom prepoznatljivom lakoćom pisanja približava meditaciju i prenosi nam svoja znanja, spoznaje i iskustva koja su mu pomogla da praktikuje meditaciju na svakodnevnom nivou kao i da doživi neverovatan preobražaj u svom životu.

Ukoliko želite da ovladate ovom sjajnom tehnikom a i dalje je smatrate čudnom, teškom ili nejasnom, ovo je knjiga koja će vam podariti mnoštvo korisnih odgovora nakon kojih će i vama meditacija biti jednostavna, dostupna i što je najvažnije, višestruko korisna.

Često sam bio u prilici da se srećem sa mnogim materijalima i knjigama koji su u svom naslovu imali obeležje za početnike. Mnoge od tih knjiga su me već pri prvom susretu plašile i delovale su kao nesavladive prepreke. Kada bih video šta mi je bilo potrebno kao početniku, u startu bih gubio volju jer sam se automatski pitao šta će mi tek biti potrebno ako budem želeo da napredujem.

 

Voleo bih da vam ova knjiga bude svakodnevni priručnik koji će vam pomoći da sa lakoćom i na jednostavan način, bez mistifikacije, uključite ovu višestruko korisnu tehniku u svoj život. Verujem da sam pokrio sva pitanja i nedoumice koje bi se mogle pojaviti, jer sam i u ovom procesu polazio od sebe i od svega onoga što je mene zanimalo i što mi je bilo važno da znam kako bih mogao da se tome dublje, sigurnije i na pravi način posvetim.

 

Želim vam sreću, radost i uspeh na vašem putu i srećan sam što energija, ljubav i posvećenost koju sam uneo u ovaj materijal imaju priliku da upravo putem ove knjige stignu do vas.

 

S vama na vašem Putu promene,

 

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

Preporučujemo

Više od sreće - Kako da otkrijete i ispunite svoju najveću želju

Više od sreće - Kako da otkrijete i ispunite svoju najveću želju

Treća alternativa

Treća alternativa

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272