Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa
Photoshop 7 – Majstor

Preuzmite poglavlje   Preuzmite poglavlje

Grafika, Dizajn, Štampa Grafika, Dizajn, Štampa

Photoshop 7 – Majstor

Autor: Steve Romaniello
Broj strana: 0
ISBN broj: 86-7310-230-8
Izdavač: Kompjuter biblioteka Kompjuter biblioteka
Godina izdanja: 2003.
Kataloški broj: 216.

                 
Twitter   Facebook   Linkedin   Pinterest   Email
                 
Rasprodata

 

Baš svako ko obrađuje digitalne fotografije treba da zna da koristi Photoshop. Međutim, njegova kompleksnost može da bude zbunjujuća, čak i za iskusnog korisnika. U knjizi Majstor za Photoshop 7, umetnik i profesor Steve Romaniello povlači zavesu da bi nam otkrio tajne koje se kriju iza Photoshopove moći, pokazujući nam kako da kombinujemo teorijsko znanje sa praktičnim tehnikama da bismo dobili rezultate koji su inspirativni i zadovoljavajući. Bez obzira na to da li radite u stonom izdavaštvu, kao grafički umetnik, štampar, fotograf ili web dizajner, ako Vam je cilj da postanete stručnjak za Photoshop, ovo je prava knjiga.

Knjiga obuhvata:

  • Jezgro Photoshopovih veština: selekcije, slova, slojeve, slikarske efekte, alfa kanale, Quick Mask, skeniranje, transformacije.
  • Novine u Photoshopu 7: File Browser, Healing Brush, Auto Color, nove alatke za slikanje, podešavanje radnog okruženja, poboljšanja za Web.
  • Retuširanje slike: alatke Dodge i Burn, kloniranje i lečenje, History Brush, filter Dust and Scratches.
  • Upotrebu boja i korekcije: nivoe i krive, mapiranje boja, vrste boja i intenzitet, mešanje kanla, konverziju u CMYK, štampanje.
  • Photoshop, Image Ready i Web: postavljanje stranice, optimizaciju, mapiranje slika, animaciju, rollovere.
  • Napredne tehnike: teške selekcije, kompoziciju, automatizaciju, dutonove i spot boje, napredno korišćenje slojeva, pripremu slika za digitalni video.
  • U vežbama ćete primeniti svoje znanje na realne radne scenarije; vežbe omogućuju da ovladate tehnikama čije će znanje zahtevati stvarni projekti. Dodatak u boji prikazuje veliki broj primera u punom koloru.

Sadržaj CD-a

Na CD-u ćete naći sve fajlove potrebne da biste uradili vežbe u knjizi, kao i probne verzije plug in-ova. Takođe, naći ćete demo verziju Sybexovog moćnog programa Photoshop 6 Learning Studio.

O autoru

Steve Romaniello je umetnik, pisac i učitelj koji živi u svetu digitalne grafike više od decenije. Kao profesor na koledžu Pima Community u Tucsonu u Arizoni, Steve drži seminare iz digitalne i web grafike u SAD i internacionalno. On je CEO za GlobalEye Systems, trener i konsultant. Steve je autor knjige "Majstor za Photoshop 6" i instruktor za Sybexov program Interactive Photoshop 6 Learning Studio.

Posetite www.sybex.com za više informacija.

 

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

Preporučujemo

Učenje programa Autodesk 3 ds Max 2008. osnove

Učenje programa Autodesk 3 ds Max 2008. osnove

Photoshop cs6 osnove

Photoshop cs6 osnove

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272