Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa
Praskozorje - Stefani Majer - IV deo tetralogije

Horor Horor

Praskozorje - Stefani Majer - IV deo tetralogije

Autor: Stefani Majer
Broj strana: 635
ISBN broj: 978-86-505-1164-0
Izdavač: EVRO BOOK EVRO BOOK
Godina izdanja: 2012.

Pregleda (30 dana / ukupno): 14 / 15708

                 
Twitter   Facebook   Linkedin   Pinterest   Email
                 
Rasprodata

 

Drugi deo knjige je Džejkobov deo. Čopor vukodlaka planira da uništi nerođeno dete, ne znajući kakvu bi pretnju ono moglo doneti, čak i po cenu da ubiju Belu. Džejkob se, revoltiran, suprotstavlja Semu i napušta čopor, a za njim neočekivano krenu Set i Lija Klirvoter. U veoma dramatičnom i potpuno neizvesnom, mučnom porođaju, na svet dolazi Renesme. Da bi spasao Belin život, Edvard joj ubrizgava svoj otrov... pretvarajući je u vampira.

Treći deo knjige uvodi u Belin život nakon preobražaja. Sada je vampir i uživa u svom novom telu i neotkrivenim sposobnostima. Međutim, Irina greškom identifikuje Renesme kao „besmrtno dete“, dete pretvoreno u vampira, što je po zakonima Voltura nezakonito, tabu. Pretnja se nadvija nad čitav klan Kalenovih...

Stefani Majer rođena je 24. decembra 1973. godine. Svoj debitantski roman Sumrak napisala je 2003, i od tada niže uspehe. Milionski tiraži, prevodi na gotovo sve svetske jezike, kao i konstantno visoke pozicije na listama bestselera svedoče o popularnosti ove njene sage.

 

Komentari

• Danijela Milojevic
Knjige su zaista divne i bajkovite, a i filmovi su odlicni. Da li znate da je cena kniga u super marketima Maxi samo 975 dinara:) Konkurencija:)

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

Preporučujemo

Pacovi

Pacovi

Godišnja doba

Godišnja doba

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272