Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa
Programiranje Android aplikacija

Android Android

Programiranje Android aplikacija

Autor: James Talbot, Justin McLean
Broj strana: 420
ISBN broj: 9788679913746
Izdavač: CET CET
Godina izdanja: 2014.

                 
Twitter   Facebook   Linkedin   Pinterest   Email
                 
         
   
Naruči ili rezerviši sa 40 % popusta
 
         
         
Cena: 1485 rsd

10% dodatnog popusta za 2 ili više knjiga, osim knjiga koje su u pretplati i kompleta knjiga.

• Isporuka za 24 časa (osim za knjige u pretplati)
• Plaćanje kuriru

 

Knjiga Programiranje Android aplikacija će vam pomoći da savladate programiranje u Androidu tako što ćete praviti potpuno funkcionalne aplikacije od samog početka. Korišćenjem Android 4.3 razvojnih alata rešavaćete realne probleme sa kojima se svaki Android programer susreće, i naučićete najbolje tehnike kako biste bili uspešni u razvoju aplikacija za mobilne telefone.

Ovaj priručnik, koji je idealan za programere koji ili imaju malo ili nemaju uopšte iskustva sa Androidom, ali koji imaju osnovno iskustvo sa Java programskim jezikom, vas uči kroz pažljivo pripremljene vežbe sa osvrtom na ceo razvojni proces. Autori ove knjige James Talbot i Justin McLean vode vas kroz izradu prave biciklističke aplikacije za mobilne telefone koja pokriva sve, od merenja pređene kilometraže, do planira­nja rute. Svako poglavlje nadograđuje vaše znanje, korak po korak, tako da na kraju imate aplikaciju koja funkcioniše u potpunosti.

Usput ćete dobiti praktično iskustvo u pisanju koda koji se može pokrenuti na velikom broju uređaja, a da i dalje maksimalno koristi najnovije Android mogućnosti. Takođe ćete otkriti i isprobana rešenja za realne probleme do kojih povremeno dođe u Android okruženjima, od nepreciznih podataka senzora do neispravne baterije uređaja – što su realni problemi koje ostale knjige o Androidu uglavnom ignorišu.

 

Komentari

• Dejan
Knjiga je zaista dobra,pogotovo za čitaoce koji vec poznaju Java programski jezik.Ono sto se meni dopalo je njena prakticnost,predstavi se neki problem i onda se objasnjava ,kroz sve faze zivotnog ciklusa razvoja aplikacije,kako se dolazi do resenja.Posebno je lepo sto se za svaki pojam objasnjavaju kljucne stvari bez preteranog detaljisanja i suvoparnog kodiranja koje se tesko prati.Tople preporuke za ovu knjigu !!

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

Preporučujemo

Mastering Android Game Development

Mastering Android Game Development

Android Studio IDE kuvar za razvoj aplikacija

Android Studio IDE kuvar za razvoj aplikacija

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272