Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa
Razgovori s Bogom - Knjiga 2

Religija Religija

Razgovori s Bogom - Knjiga 2

Autor: Nil Donald Volš
Broj strana: 216
ISBN broj: 8683909301
Izdavač: LEO COMMERCE LEO COMMERCE
Godina izdanja: 2011.

                 
Twitter   Facebook   Linkedin   Pinterest   Email
                 
Rasprodata

 

Ovo je izuzetan dokument. To je poruka od Boga, u kojoj predlaže preokret na našoj planeti; socijalne, seksualne, obrazovne, političke, privredne i teološke promene kakve još nikada nismo videli, a retko smo ih i zamišlajli.

Možemo li zaista izgraditi takav svet? Bog kaže da možemo, a sve što nam je za to potrebno jeste naš izbor da to učinimo. Ova knjiga je stvarni razgovor s Bogom. To je druga u nizu od tri knjige razgovora s Bogom, koji je trajao više od pet godina i nastavlja se do današnjeg dana.

Ne morate da verujete da je ovaj materijal zaista došao od Boga, a meni i nije potrebno da verujete. Jedino mi je važno to da li ovaj materijal imaikakve vrednosti, donosi li neko saznanje, budi li u vama išta, budi li neke nove želje i podstiče li neke plodonosne promene  unašem svakodnevnom životu na zemlji. Bog zna da se nešto mora menjati. Ne možemo više da živimo kao do sada.

 

Komentari

• Vinko Šunjić
Svi bi trebali pročitati ovu knjigu, jer ni jedna kjiga koja je vezana za duhovni život nije dala takve odgovore na sva pitanja koje mogao postaviti razumn čovjek.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

Preporučujemo

Nema slike

Popust cena:
rsd

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272