Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa
Windows 7 Kao od šale

Windows 7 Windows 7

Windows 7 Kao od šale

Autor: Mark Edward Soper
Broj strana: 408
ISBN broj: 8679913449
Izdavač: CET CET
Godina izdanja: 2010.

                 
Twitter   Facebook   Linkedin   Pinterest   Email
                 
Rasprodata

 

Ciljna grupa

Svi ljudi koji žele da idu u korak s vremenom i da proširuju svoja znanja i osposobe se da ih što bolje primene, a time sebi ulepšaju svakodnevicu. Ovu knjigu mogu koristiti i apsolutni početnici, ali i oni koji su dobro upoznati sa ranijim Windows operativnim sistemima, a žele da nauče najnovije tehnike i da prilagode Windows tako da radi onako kako njima najviše odgovara.

Zašto se izdaje knjiga?

Knjiga se izdaje da bi kako apsolutnim početnicima, tako i iskusnim korisnicima pomogla da nauče da rade sa najnovijim Windows operativnim sistemom Windows 7. Daje jednostavna rešenja, štedi vreme i omogućava vam da lako i brzo savladate tehnike rada u Windowsu 7, sačuvate bezbednost svojih podataka, izbegnete neželjene nasrtaje na privatnost, brzo pronađete bilo koju vrstu datoteka, od muzike, slika, programa i dokumenata. Saznate šta je sve to novo u ovoj verziji Windowsa što će vam olakšati svakodnevni rad na računaru. Naučite kako da prilagodite Windows svojim potrebama.

 


Opis knjige

U knjizi su na najjednostavniji način opisana nova svojstva koja donosi Windows 7. Jedno od tih novih svojstava Windowsa 7 je i Libraries – omogućava vam da vidite sva vaša dokumenta, muziku, slike i video-snimke bez obzira na to gde se oni nalaze. Lokacije biblioteka možete dodati ili ukloniti bilo kada tako da vam je lako da održite kontrolu i lak pristup nad medijumom. Windows 7 obuhvata nekoliko svojstava koja su dizajnirana da zaštite maloletne korisnike računara, uključujući vremenska ograničenja, ograničenja pristupa igricama i ograničenja pristupa programima. Verzija Windows Media Center iz Windowsa 7 olakšava više nego ikada podešavanje kablovske ili emitovanje TV programa na vašem računaru, snimanje vaših omiljenih emisija i uživanje u mediju na HDTV-u i kućnom bioskopu kao i na monitoru računara. Windows 7 vam omogućava da lakše upravljate uređajima i štampačima pomoću svog novog dijaloga Devices and Printers jer ćete koristiti samo njega. Koristite ga da biste upravljali svojstvima, parametrima, datotekama na diskovima i svojstvima monitora, miša, tastature, štampača i eksternih diskova. Windows 7 čini deljenje medijuma i štampača sa drugim korisnicima Windowsa 7 lakšim nego ikada pomoću svog novog svojstva Homegroup (matična ili kućna grupa). I dalje možete koristiti tradicionalne parametre mreže da biste delili medijume i štampače sa korisnicima koji imaju starije verzije Windowsa ili neki drugi operativni sistem.O svemu ovome, ali i mnogim drugim stvarima imate priliku da saznate mnogo više čitajući ovu knjigu.

Kratak sadržaj

Uvod
1. Šta je novo u Windows 7
2. Početak rada sa Windows 7
3. Windows 7
4. Rad sa omotnicama
5. Rad sa datotekama
6. Štampanje
7. Rad sa Windows Media Playerom
8. Windows Media Center
9. Igrice
10. Pristupanje internetu[AD1]
11. Upravljanje bezbednošću računara
12. Optimizovanje Windowsa 7
13. Ustanovljavanje i rešavanje problema
14. Instaliranje programa
15. Windows dodaci
16. Povezivanje sa kućom
17. Korišćenje Windows Live Essentials
Glosar
Indeks

 

Komentari

• RATKO RADULOVIC
vrlo potrebna knjiga / jer je WINDOWS 7 sve vise sada u upotrebi/ pa je zato ovo izdanje vrlo pametan potez Vase kuce . BRAVO ! NARUCICU JE .

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

Preporučujemo

Windows 7 - 140 saveta i trikova

Windows 7 - 140 saveta i trikova

Popust cena:
400.00 rsd

Windows 7 definitivan vodič

Windows 7 definitivan vodič

Popust cena:
2030.00 rsd

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272