Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa
Windows 2000 Programiranje sa Visual C++

Preuzmite KOD   Preuzmite KÔD
Preuzmite poglavlje   Preuzmite poglavlje
Preuzmite poglavlje   Preuzmite poglavlje

C++ Visual C++ C# C++ Visual C++ C#

Windows 2000 Programiranje sa Visual C++

Autor: Ben Ezzell
Broj strana: 1000
ISBN broj: 86-7310-112-3
Izdavač: Kompjuter biblioteka Kompjuter biblioteka
Godina izdanja: 2001.
Kataloški broj: 126.

                 
Twitter   Facebook   Linkedin   Pinterest   Email
                 
Rasprodata

 

Zato je sledeća lista jednostavno selekcija karakteristika koje su posebno bitne za programera aplikacija ili su jednostavno toliko bitne da utiču na sve aspekte Windows-a 2000.

Dizajnirajte, izgrađujte i primenjujte Visual C++ programe za Windows 2000

Detaljno objašnjenje svih oblasti Windows programranja:

Dizajn aplikacija, Internet, baza podataka, multimediji, COM/COM+.

23 bonus poglavlja, više od 90 primera programa i uzorak koda

  • Active Directory Microsoft-ova zamena (ili konkurencija za zamenu) za takve servise kao što je Novell Directory Services (NDS). Proučite poglavlje 24 “Active Directory operacije” da biste saznali više o Active Directory servisu.
  • Usavršeni Plug-and-Play Pošto se PnP pojavio u Windows-u 95 i 98, Windows 2000 nudi mnogo bolju podršku za PnP nego što smo do sada videli. Postoji jedna caka: nisu svi OEM-ovi usavršeni u njihovim implementacijama PnP-a. Pogledajte poglavlje 9 “Upravljanje izuzecima” da biste dobili materijal o programiranju za Plug-and-Play servise.
  • Višestruki monitori Ovo je još jedna karakteristika koja se prethodno pojavila u Windows-u, ali korišćenje višestrukih monitora će uskoro postati glavni element i aplikacije treba da zadovoljavaju nekoliko određenih zahteva. Potražite detalje o ovome u poglavlju 4 “Specifični servisi za Windows 2000”.
  • Višestruki CPU-i Pošto Windows 2000 Professional podržava dva CPU-a i Datacenter podržava i do 32 CPU-a, podrška za višestruke CPU-e je postala standard a ne izuzetak. Videti poglavlje 1 “Windows 2000 okruženje”.
  • MMX Intel-ove SIMD multimedijalne ekstenzije su prve 64-bitne instrukcije koje su počele naširoko da se koriste. Pročitajte više o ovome u poglavlju 15 “Multimedijalni MMX za Pentium III”.
  • Usavršeni NTFS Dok NTFS nije novina, u Windows 2000 je dodat veliki broj novih karakteristika, uključujući i Change Journal, Reparse Points, Sparce Files i još mnogo drugih da bi mogli da ih sve navedemo ovde. Pogledajte poglavlje 4 da biste saznali više o izmenama NTFS-a ali takođe pogledajte i NTFS Stream fajlove u poglavlju 3, pod nazivom “Windows NT fajl sistem (NTFS)”.
  • USB Za većinu nas, Universal Serial Bus je odgovor na sve naše molitve i Windows 2000 uključuje podršku za USB. Jedina mana je ta da nisu svi OEM-ovi osavremenjeni da obezbeđuju USB drajvere za NT/2000.
  • Upravljanje energijom Windows 2000 predstavlja novi API za upravljanje energijom. Dok je akumulacija energije ranije bila samo za laptop računare i od nekoliko aplikacija se očekivalo da brinu o održavanju energije, portabl računari su sada sveprisutni. Pročitajte više o tome u poglavlju 4.
  • Nove GUI karakteristike Dok Windows 2000 GUI nije drastično različit, postoje nove instrukcije-kao što je Alphablend instrukcija za sintezu događaja koji nastaju kao posledica pritisaka na testere i aktivnosti miša-što nudi nove grafičke mogućnosti. Ako ste zainteresovani za ove karakteristike (i mnoge druge), pogledajte poglavlje 4.

Slične knjige prevedene:

1-31 MFC C++ sa 2 diskete

1-38 C++, naučite za 21 dan, IV izdanje

1-79 Visual C++ 6, naučite za 21 dan

 

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

Preporučujemo

 Programski jezik C++ sa rešenim zadacima 11. izdanje (C++17)

Programski jezik C++ sa rešenim zadacima 11. izdanje (C++17)

Learn to Program with C

Learn to Program with C

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272